Yo Soch Lyrics – Ali Zafar, Natasha Khan | Coke Studio 10

Yo Soch song is sung by Ali Zafar, Natasha Khan from Coke Studio Season 10 Episode 6 where Ali Zafar sings the Urdu part while Pashto part is sung by Natasha Khan.lyrics written in...

Yo Soch song is sung by Ali Zafar, Natasha Khan from Coke Studio Season 10 Episode 6 where Ali Zafar sings the Urdu part while Pashto part is sung by Natasha Khan.lyrics written in two languages by Sabir Zafar & Natasha Khan.

Yo Soch Lyrics – Ali Zafar, Natasha Khan | Coke Studio 10

यो सोच के याँ ज़ाह नं
पह ज़रा के यो अरमान पाते शो
दा ज़रा मे उमनल
दा ज़वंद मे तोल स्टा पह नूं शो

आ थॉट ऑक्युपाइस मे टुडे
तट आ लॉंगिंग ऑफ मी हार्ट हास रिमेंड उंफ़ुलफ़िल्लेड
ई हॅव लिसंड तो मी हार्ट
आंड डिवोटेड मी एंटाइयर लाइफ तो वेटिंग फॉर योउ

मैं भी हूँ यूँही बे-क़रार
है किस का मुझे इंतेज़ार
जाने कैसा है नाता
कोई क्यूँ है याद आता
जिस की हलचल है कैसी है रौ

मी हार्ट, टू, इस रेस्टलेस
हू इस इट तट ई आम वेटिंग फॉर??
इट’स डिफिकल्ट तो एक्सप्लेन तीस कनेक्षन
वाइ दो ई हॅव तीस यर्निंग फॉर सम्वन?
हू इस इट हू हास कॉज़्ड तीस टर्माय्ल इन मी हार्ट?

दा ज़रा मे उमनल
दा ज़वंद मे तोल स्टा पह नूं शो

ई हॅव लिसंड तो मी हार्ट
आंड डिवोटेड मी एंटाइयर लाइफ तो वेटिंग फॉर योउ

वख रातः वाई दा समा रातः खाई
स्टा खियाल अफ़सानः शो
ग़रज़म रा ग़रज़म दूण्या लाटाऊं
गुलूनाह स्पार्डी ऑ मृावी शू

टाइम टेल्स मे, थे वर्ल्ड अराउंड मे शोस मे
तट थे थॉट ऑफ योउ हास बिकम जस्ट आ तले
ई गो अबौट सर्चिंग थे वर्ल्ड फॉर योउ
फ्लवर्स कीप ब्लॉसमिंग आंड फेडिंग अवे

सोचा जिस को ना मिला
जाने क्यूँ ऐसा ना हुआ
खाहिश थी अंजानी सी
मैं जिस के पीच्चे था चला

ई डिड्न’त फाइंड थे वन हू अपीयर्ड इन मी थॉट्स
ई डॉन’त नो वाइ तीस डिड्न’त हॅपन
ई हद आन अनकॉन्षियस सॉर्ट ऑफ लॉंगिंग
विच ई हद सेट आउट तो फुलफिल

है तुझ को भी इंतिज़ार
सह छे याँ ता ना याँ
तू भी है कुच्छ तो बे-क़रार
कलह ना स्टा लाराह गोरॅम
कैसी है यह आग जिस में
नींगरे कीस्सह दा ज़ामूँग
हम जलते हैं बार बार

योउ, टू, अरे वेटिंग फॉर मे
मी होल बीयिंग इस लिंक्ड वित योउ
युवर हार्ट, टू, इस रेस्टलेस
ई’वे बिन वेटिंग फॉर योउ सिन्स सो लोंग
वॉट इस तीस फिरे इन विच…
और स्टोरी इस स्टिल इनकंप्लीट
वी बोत बर्न अगेन आंड अगेन?

यो सोच के याँ ज़ाह नं
पह ज़रा के यो अरमान पाते शो

आ थॉट ऑक्युपाइस मे टुडे
तट आ लॉंगिंग ऑफ मी हार्ट हास रिमेंड उंफ़ुलफ़िल्लेड

मैं ने सोचा यही था
यून संग संग तेरे मैं जो चलता
तो साया करता ऐसे नीली च्छतरी जैसे

ई हद थॉट फॉर सर्टन
तट इफ़ ई हद थे चान्स तो वॉक बिसाइड योउ
ई वुड शेड योउ फ्रॉम थे सुन लीके आ कूल ब्लू अंब्रेला

मैं ने चाहा यही था
तुझे प्यासा देखूं ना
के बरसूं मैं तेरे आँगन ऐसे कोई बरखा जैसे

मी विश हद बिन जस्ट तीस
तट ई शुड नेवेर सी योउ थर्स्टी
फॉर ई वुड डिसेंड ओवर युवर कोर्टयार्ड लीके आ रैनकलौद

दा चार्तः ना पह न्वर के वराज़े राले
देर ख़्कूले पाशम दे

वेर डिड दीज़ क्लाउड्स अपीयर फ्रॉम इन थे स्कॉर्चिंग सनलाइट?
वॉट आ ब्यूटिफुल मिस्ट ऑफ रैन

है तुझ को भी इंतिज़ार
तू भी है कुच्छ तो बे-क़रार
जीत के भी ना जीटा
तू ने भी मानी नही हार

योउ, टू, अरे वेटिंग फॉर मे
युवर हार्ट, टू, इस रेस्टलेस
ईवन मी विक्टरी फेल्ट हॉलो
योउ, टू, डिड नोट गिव उप होप

है तुझ को भी इंतिज़ार
सह छे याँ ता ना याँ
तू भी है कुच्छ तो बे-क़रार
कलह ना स्टा लाराह गोरॅम
कैसी है इह आग जिस में
नींगरे कीस्सह दा ज़ामूँग
हम जलते हैं बार बार

योउ, टू, अरे वेटिंग फॉर मे
मी होल बीयिंग इस लिंक्ड वित योउ
युवर हार्ट, टू, इस रेस्टलेस
ई’वे बिन वेटिंग फॉर योउ सिन्स सो लोंग
वॉट इस तीस फिरे इन विच
और स्टोरी इस स्टिल इनकंप्लीट
वी बोत बर्न अगेन आंड अगेन??

यो सोच के याँ ज़ाह नं
पह ज़रा के यो अरमान पाते शो

आ थॉट ऑक्युपाइस मे टुडे
तट आ लॉंगिंग ऑफ मी हार्ट हास रिमेंड उंफ़ुलफ़िल्लेड

Yo soch ke yam zah nan
Pah zrah ke yo armaan paate sho
Da zrah me umanal
Da zhwand me tol sta pah noom sho

A thought occupies me today
That a longing of my heart has remained unfulfilled
I have listened to my heart
And devoted my entire life to waiting for you

Main bhi hoon yoonhi be-qarar
Hai kis ka mujhe intezaar
Jaane kaisa hai naata
Koyi kyun hai yaad aata
Jis ki halchal hai kaisi hai rau

My heart, too, is restless
Who is it that I am waiting for??
It’s difficult to explain this connection
Why do I have this yearning for someone?
Who is it who has caused this turmoil in my heart?

Da zrah me umanal
Da zhwand me tol sta pah noom sho

I have listened to my heart
And devoted my entire life to waiting for you

Wakh raatah waayi da sama raatah khayi
Sta khiyaal afsaanah sho
Garzam ra garzam dunya latawum
Guloonah spardi aw mraawi shu

Time tells me, the world around me shows me
That the thought of you has become just a tale
I go about searching the world for you
Flowers keep blossoming and fading away

Socha jis ko naa mila
Jaane kyoon aisa naa hua
Khaahish thi anjaani si
Main jis ke peechhe tha chala

I didn’t find the one who appeared in my thoughts
I don’t know why this didn’t happen
I had an unconscious sort of longing
Which I had set out to fulfill

Hai tujh ko bhi intizaar
Sah che yam ta nah yam
Tu bhi hai kuchh to be-qaraar
Kalah nah sta laarah goram
Kaisi hai yeh aag jis mein
Neemgare keessah da zamoong
Ham jalte hain baar baar

You, too, are waiting for me
My whole being is linked with you
Your heart, too, is restless
I’ve been waiting for you since so long
What is this fire in which…
Our story is still incomplete
we both burn again and again?

Yo soch ke yam zah nan
Pah zrah ke yo armaan paate sho

A thought occupies me today
That a longing of my heart has remained unfulfilled

Main ne socha yahi tha
Yoon sang sang tere main jo chalta
To saaya karta aise neeli chhatri jaise

I had thought for certain
That if I had the chance to walk beside you
I would shade you from the sun like a cool blue umbrella

Main ne chaaha yahi tha
Tujhe pyaasa dekhoon nah
Ke barsoon main tere aangan aise koyi barkha jaise

My wish had been just this
That I should never see you thirsty
For I would descend over your courtyard like a raincloud

Da chartah na pah nwar ke waryaze raale
Der khkule pasham de

Where did these clouds appear from in the scorching sunlight?
What a beautiful mist of rain

Hai tujh ko bhi intizaar
Tu bhi hai kuchh to be-qaraar
Jeet ke bhi naa jeeta
Tu ne bhi maani nahi haar

You, too, are waiting for me
Your heart, too, is restless
Even my victory felt hollow
You, too, did not give up hope

Hai tujh ko bhi intizaar
Sah che yam ta nah yam
Tu bhi hai kuchh to be-qaraar
Kalah nah sta laarah goram
Kaisi hai yih aag jis men
Neemgare keessah da zamoong
Ham jalte hain baar baar

You, too, are waiting for me
My whole being is linked with you
Your heart, too, is restless
I’ve been waiting for you since so long
What is this fire in which
Our story is still incomplete
we both burn again and again??

Yo soch ke yam zah nan
Pah zrah ke yo armaan paate sho

A thought occupies me today
That a longing of my heart has remained unfulfilled

Leave a Reply

A-Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z